Ahogy mi dolgozunk

Időpont egyeztetés

Az első egyeztetés általában telefonon történik. Ritkán előfordul, hogy az érdeklődő Ügyfelek személyesen jönnek el a bemutatótermünkbe. Azért ajánljuk inkább a telefonon való egyeztetést, mert sokszor előfordul, hogy a bemutatóteremben épp egyeztetés van folyamatban lévő munkákkal kapcsolatban. Minden Ügyfél érdeke is azt kívánja, hogy csak Rá koncentráljunk, ezért a legjobb megbeszélni az első találkozó idejét, és helyét telefonon! Ez a találkozó körülbelül 1-1,5 órát vesz igénybe.
A hely, ha az Ügyfél másként nem kívánja, a bemutatóterem. Itt bepillantást nyerhetnek abba, hogy hogyan tudjuk az Önök munkáját, időráfordítását optimalizálni azzal, hogy az Önök által elképzelt összképet megismerjük. Otthonukat, irodájukat világítani, illetve hangulatossá tenni szeretnénk, megrövidítjük a ráfordított időt, energiát. Ide már érdemes az építési terveket, alaprajzokat hozni magukkal, aminek ismeretével megfelelő fényerőt tudunk tervezni minden helységbe. Így otthona, irodája nem csak megfelelő világítással lesz felszerelve, de a fényjátékoknak köszönhetően hangulatos helyen töltheti majd idejét.

Helyszíni találkozó

Miután a tervek és a beszélgetés alapján letisztult, hogy mi az irányvonal, ezt egy helyszíni találkozó követi. Ez azért szükséges, mert a terv és a valóság tapasztalataink szerint nem mindig fedi egymást, valamint a helyszínen olyan ötletek juthatnak eszünkbe, amelyek a végeredményt nagy mértékben befolyásolják. Itt célszerű a villanyszerelő (-k) jelenléte, esetleges fényerőszabályzás, színváltós program, besüllyesztési- és kapcsolási lehetőségek stb. egyeztetése céljából.

Ajánlatadás

Ha találkozók alkalmával sikerült pontosítanunk az igényeket, elkészítjük Önnek ajánlatunkat. Ez az e-mail nem feltétlenül teljes, előfordulhat, hogy a meghatározó lámpákat később választjuk ki. Itt olyan nagy választék áll rendelkezésünkre, és oly mértékben határozza meg a végső összhangot, hogy mindenképp a lakberendezéssel kell összehangolni a design világítás kiválasztását. Elsősorban a beépítést igénylő és alapvilágítást szolgáló világítótestekre koncentrálunk, hogy időben meg tudjanak érkezni, mivel ezek a lámpatestek kerülnek technológiai sorrend szerint beépítésre a leghamarabb. Néhány esetben már a gipszkartonossal egy időben, a festés előtt. Sok terméket akár saját szemével is megtekinthet, kézbe is foghat.

Találkozó a bemutatóteremben, dekoratív lámpatestek választása

Az e-mailben kapott ajánlat megbeszélése, egyeztetése történik ebben a fázisban. Ha szükséges, akkor katalógusokból, közös beszélgetés során kiegészítjük. Ekkor már a meghatározó dekoratív lámpákat is nézegetjük. Így szépen körvonalazódik, hogy milyen dekoratív lámpa mellett érdemes döntenünk, már egészében láthatjuk az összképet magunk előtt. Ha közelítünk az igényekhez, két részben indítjuk a rendelést. Az első rendelés a beépítendő- és alaplámpákat fogja tartalmazni, erre lesz szükség az építkezési folyamatok miatt a leghamarabb! Amennyiben a dekoratív lámpák is ki lettek választva, egyszerre célszerű leadni a rendelést. Ez a legoptimálisabb, hiszen a dekoratív lámpatestek is rendelésre jönnek, így az időben megrendelt lámpatestek időben érkeznek be, valamint időben adhatóak ki.

A lámpatestek beérkezése

Amikor a megrendelt lámpatestek beérkeznek raktárunkba, segítünk a szakemberekkel megbeszélni, hogy mit hogyan célszerű beszerelni! Ennek azért van jelentősége, mert fontos, hogy minden a megfelelő időben kerüljön a helyére, jó technikai sorrendben! Pl. a beépített alapvilágítások, spotlámpák, gipszlámpák nem kerülhetnek egyszerre felszerelésre egy muránói üveg függesztékkel. Az egyik festés előtt, a másik költözés után, közben szerelendő! Ezt elősegítve mi biztosítjuk Önnek a felszerelési sorrendben történő árukiadást! A lámpatestek raktárunkban várakozhatnak az optimális pillanatra, amikor célszerű felszerelni őket. Így végigkísérjük a szerelést, a felmerülő problémákat megoldjuk, a fárasztó szakmák közötti összehangolást magunkra vállaljuk. Ha bármivel reklamációs gondja akad, természetesen segítünk a lehető legoptimálisabb megoldásban.

Kültér mind a négy évszakban élvezhetően

Ahogy a beltéri világítás megvalósítása a végéhez közeledik, míg a kiválasztott lámpatestek érkezésére várunk, érdemes időben megtervezni a kültéri világítást is; az épületen, valamint a kültérben. Ezt még akár a földfeltöltés előtt érdemes elkezdeni, de a legfontosabb: minél hamarabb! A természet egy olyan sokszínű életteret tud biztosítani számunkra, amely egész évben élvezhető, használható. Mind funkcionálisan, mind élvezeti szinten a világítás rakja fel ezekre a terekre a koronát. Segítünk Önnek ötletelni, hogyan tud jól használható és egyben esztétikus világítást létrehozni kertjében. Mivel kültérről van szó, figyelembe kell vennünk a speciális védelmet, amit az ide betervezett lámpák megkívánnak. Ezeknek a speciális elhelyezési igényeit segítünk a szakemberek felé is kommunikálni, műszaki adatlapokat biztosítva, illetve saját tapasztalatainkat megosztva segítjük, hogy minél jobb munkát tudjanak végezni.

Megkönnyítjük a dolgát

Amikor készen vagyunk továbbra is segítünk, hogy könnyebb dolga legyen! Esetleges garanciális problémáit rugalmasan intézzük, garanciaidőn belül (1 év) ingyenesen cseréljük esetlegesen meghibásodott világítótesteit, fényforrásait! Ha a garanciaidőt meghaladóan történik meghibásodás, akkor az alkatrészek rendelésében is segítünk. Sajnos semmi sem örökre szól. Ha élni kíván a lehetőséggel, felajánljuk 4 éves kontroll ellenőrzésünket, mely során összeírjuk az esetleges javítani, cserélni szükséges alkatrészeket, tömítéseket, fényforrásokat. Ezzel az ellenőrzéssel jelentősen meghosszabbítható a beltéri, valamint kültéri lámpatestek élettartama. Egy kisebb költséggel jelentős, később jelentkező problémáktól szabadulhat meg.