Ahogy mi dolgozunk

Kedves leendő Ügyfelünk! Alábbi tájékoztatónkban megtalálják munkamenetünk folyamatait.

Időpont egyeztetés

Stúdiónk telefonon előre egyeztetett bejelentkezéssel működik, hogy minden kedves Ügyfelünknek garantálni tudjuk a maximális figyelmet. Minden Ügyfelünk érdeke azt kívánja, hogy csak Rá koncentráljunk az előre egyeztetett időben, hiszen az első egyeztetés 1-1,5 órát vesz igénybe. Így a legjobb előre megbeszélni az első találkozó idejét, és helyét telefonon. Előre is köszönjük a megértést!

Az alábbi elérhetőségeken tud időpontot foglalni:

Az első találkozó

Az első találkozó helyéül minden esetben bemutatótermünket szoktuk javasolni. Itt bepillantást nyerhetnek abba, hogy hogyan tudjuk az Önök munkáját, időráfordítását optimalizálni azzal, hogy az elképzelt építészeti, belsőépítészeti összképet megismerjük, aminek ismeretével később megfelelő koncepciót tudunk tervezni minden helységbe. Ide már mindenképpen érdemes az építészeti, belsőépítészeti tervekkel érkezni, hogy lássuk a megtervezendő tereket, és berendezésüket, mivel ettől nagyban függ a tökéletes koncepció megalkotása.

Az első találkozó alkalmával kicsit összeismerkedünk, kapnak egy kis ízelítőt a munkánkból. A tervezési folyamatok nagy időráfordítást igényelnek, ninden Ügyfelünknek a maximumot nyújtjuk. Tervezünk, építkezésekre, koóperációkra járunk, árajánlatokat gyártunk, és legfőképpen mindig a legjobb megoldáson agyalunk.

Ide már mindenképpen érdemes az építési tervekkel, alaprajzokkal érkezni, hogy lássuk a megtervezendő tereket.

Helyszíni találkozó

Miután a tervek és a beszélgetés alapján letisztult, hogy mi az irányvonal, ezt általában egy helyszíni találkozó követi. Ez azért szükséges, mert a terv és a valóság tapasztalataink szerint nem mindig fedi teljes mértékben egymást, valamint a helyszínen olyan ötletek juthatnak eszünkbe, amelyek a végeredményt nagy mértékben befolyásolják.

Ennél a fázisnál célszerű a villanyszerelő(-k) jelenléte, besüllyesztési- és kapcsolási lehetőségek, esetleges fényerőszabályzás, színváltós program, stb. egyeztetése céljából.

Ajánlatadás, alapvilágítás tervezése

Ha találkozók alkalmával sikerült pontosítanunk az igényeket, elkészítjük Önnek ajánlatunkat. Ez az árajánlat nem feltétlenül lesz teljes, előfordulhat, hogy a meghatározóbb design lámpákat később választjuk ki. Itt olyan nagy választék áll rendelkezésünkre, és oly mértékben meghatározza a végső összhangot, hogy mindenképp érdemes a lakberendezéssel összehangolni a design világítás kiválasztását.

Elsősorban a beépítést igénylő és alapvilágítást szolgáló világítótestekre koncentrálunk, hogy időben meg tudjanak érkezni, mivel ezek a lámpatestek kerülnek technológiai sorrend szerint felhasználásra a leghamarabb. Néhány esetben már a gipszkartonozással egy időben, a festés előtt. Bár a választék óriási, sok bevált terméket akár saját szemével is megtekinthet, kézbe is foghat.

Találkozó a bemutatóteremben, dekoratív lámpatestek választása

Az e-mailben kapott ajánlat megbeszélése, egyeztetése történik ebben a fázisban. Ha szükséges, akkor katalógusokból, közös beszélgetés során kiegészítjük a listát. Ekkor már a meghatározó dekoratív lámpákat is nézegetjük. Így szépen körvonalazódik, hogy milyen dekoratív lámpa mellett érdemes döntenünk, már egészében láthatjuk az összképet magunk előtt.

Ha közelítünk az igényekhez, indítjuk a rendelés második szakaszát. Az első rendelés a beépítendő- és alaplámpákat fogja tartalmazni, erre lesz szükség az építkezési folyamatok miatt a leghamarabb! Amennyiben a dekoratív lámpák is ki lettek választva, egyszerre célszerű leadni a rendelést. Ez a legoptimálisabb, hiszen a dekoratív lámpatestek is rendelésre jönnek, így az időben megrendelt lámpatestek időben érkeznek be, valamint időben adhatóak ki.

A lámpatestek beérkezése, raktározás

Amikor a megrendelt lámpatestek beérkeznek raktárunkba, segítünk az ütemezésnen, hogy mit mikor, hogyan célszerű beszerelni! Ennek azért van jelentősége, mert fontos, hogy minden a megfelelő időben kerüljön a helyére, jó technikai sorrendben! Pl. a beépített alapvilágítások, spotlámpák, gipszlámpák nem kerülhetnek egyszerre felszerelésre egy muránói üveg függesztékkel. Az egyik festés előtt, a másik költözés után, vagy aközben szerelendő! Ezt elősegítve mi biztosítjuk Önnek a felszerelési sorrendben történő árukiadást is! A lámpatestek raktárunkban várakozhatnak a legalkalmasabb pillanatra, amikor a leginkább célszerű felszerelni őket. Így végigkísérjük a szerelést, a felmerülő problémákat megoldjuk. Ha bármivel reklamációs gondja akad, természetesen segítünk a lehető legoptimálisabb megoldásban.

Igyekszünk a kivitelezést is minél inkább segíteni, az árajánlatból megrendelés után generált szerelési listánkkal, valamint a termékek műszaki adatlapjaival a szakemberek könnyen eligazodnak a szerelés során.

Kültér, mind a négy évszakban élvezhetően

Ahogy a beltéri világítás megvalósítása a végéhez közeledik, míg a kiválasztott lámpatestek érkezésére várunk, érdemes időben megtervezni a kültéri világítást is; az épületen, valamint a kültérben. Ezt még akár a földfeltöltés előtt érdemes elkezdeni, de a legfontosabb: minél hamarabb! A természet egy olyan sokszínű életteret tud biztosítani számunkra, amely egész évben élvezhető, használható. Mind funkcionálisan, mind élvezeti szinten a világítás rakja fel ezekre a terekre a koronát. Segítünk Önnek ötletelni, hogyan tud praktikus, jól használható és egyben esztétikus világítást létrehozni kertjében. Mivel kültérről van szó, figyelembe kell vennünk a speciális védelmet, amit az ide betervezett lámpák megkívánnak.

Ezeknek a speciális elhelyezési igényeit segítünk a szakemberek felé is kommunikálni, műszaki adatlapokat biztosítva, illetve saját tapasztalatainkat megosztva segítjük, hogy minél jobb munkát tudjanak végezni, hiszen fontos, hogy a kültéri lámpatestek is a lehető legtovább jó állapotban maradhassanak.

Garanciakezelés

Amikor készen vagyunk továbbra is segítünk, hogy könnyebb dolga legyen! Esetleges garanciális problémáit rugalmasan intézzük, garanciaidőn belül cseréljük esetlegesen meghibásodott világítótesteit, fényforrásait! Ha a garanciaidőt meghaladóan történik meghibásodás, akkor a pótrendelések, beszerezhető alkatrészek rendelésében is segítünk.