Dr. Bakos Cinnia Dóra

“Irigylem a munkátokat, mert ez alkotás!” Azért választottalak titeket, mert ajánlást kaptam a villanyszerelőtől és a szomszédtól, hogy benneteket válasszalak. Széles választékot, jóízlést, és a minőségre való törekvést tapasztaltam a közös munkánk során, összbenyomásomat ezért egy szóval az alapossággal jellemezném. Mivel még tart az építkezésünk, csak részben próbáltuk ki a fényviszonyokat, de majd később erről is írok pár sort. Telefonpárti vagyok, de mivel a személyes megbeszéléseket is elengedhetetlennek tartom, elégedett voltam a kapcsolattartás módjával. Gyorsan és rugalmasan kaptam meg tőletek a tájékoztatást. A termékek minősége formailag megfelelő volt, de még funkcionálisan nem tudtunk kipróbálni, ez is a későbbiek témája. Termékválaszték tekintetében a benyomásom csak egy dolog volt: A bőség zavara. A szaktanácsadással, valamint a reklamáció és garanciakezeléssel elégedett voltam. Megbízhatónak tartalak titeket. A termékek általában ár-érték arányosak voltak, és rájöttem, hogy „nem a méret a lényeg”.

☺ Melyik a kedvenc lámpád?
A FLOS termékei a kedvenceim, és sajnálom, hogy néhány kedvencnek nem találtam helyet.

R. Gabi és Laci

Hozzáértő, megbízható embertől kaptuk az ajánlást, hogy Titeket válasszunk, ha igazán szép, minőségi lámpákat szeretnénk. Beszélgetéseink, válogatásaink során éreztük, hogy rendkívüli módon igyekeztek megismerni bennünket, vágyainkat, gondolatainkat, hogy a legjobbat, legszebbet, legodaillőbbet találjátok meg mindannyiunk örömére. A cél az igazi örömszerzés volt!!! A keresgélés során mindig az ár-érték arány, az esztétikum, az enteriőrbe való illeszkedés volt az elsődleges, háttérbe szorítva a mai világra oly jellemző anyagias elveket.

A fények csodálatosan össze lettek hangolva, köszönet érte, szinte várjuk az esti lámpagyújtás idejét. A hangulat valami csodás! A kapcsolattartás példaértékű volt. A nap bármely pillanatában rendelkezésünkre álltatok segítő szándékotokkal. A „lehetetlen, megoldhatatlan” a Ti szókincsetekből hiányzott. A termékválaszték határtalan, így mind színben-formában-stílusban sikerült megtalálni a tökéletest. A vállalkozásra a megbízhatóság, a nagy szakmai hozzáértés, kifinomult, kitűnő ízlés, mérhetetlen figyelem, odaadás jellemző.

Örülünk, boldogok vagyunk, hogy Titeket választottunk, hisz segítségetekkel vált épülő házunk igazi otthonná. Köszönjük!

☺ Melyik a kedvenc lámpátok?
Az étkezőasztal felett, valamint a nappaliban lévő Tom Dixon. lámpáink a kedvencek!!!

Juhász Tibor - Nagyszikért Alapítvány

Véletlenül: kb 150 weblap megnézése után nálatok volt egy olyan lámpatest, ami különbözött a többitől és tetszett: aztán persze kiderült, hogy nekünk nem jó, de mégis sikerült megoldást találni – elég gyorsan. Emiatt nem néztetek hülyének és nem ráztatok le, döntsétek el hogy megérte-e, nekünk bejött. A megbeszélések közben nem tűnt fel, hogy munkáról van szó: a lámpák, mint rémképek voltak a fejemben, kb. a kilincsekhez, WC kefékhez és szappantartókhoz tudnám hasonlítani a kihívást: no ezt sikerült gyorsan megoldani és megfelelő mederbe terelni a dolgokat: a lehetséges millióról le lett redukálva a lehetőség arra a pár stílusra és darabra, ami a tényleg el lett találva, innen már könnyű dolgunk volt, csak ki kellett fizetni a számlát. Pont úgy világít minden, ahogy az el lett tervezve. Olyan technológiákkal találkoztunk, amik egy átlagos boltban nincsenek a polcon, a minőségről nem is beszélve. A kapcsolattartás módja nekem bejött, telefon, e-mail, amikor kell találkozó, nem túl sok, nem túl kevés, rugalmas. A tájékoztatás volt a legjobb, egy előzetes letapogatás után már csak az a pár dolog ami érdekelhet, arról viszont mindent ami kell, összehasonlítás ár/érték/minőség/kinézet/használhatóság alternatívák. Jó minőség, semmi gagyi vagy meglepetés, minden úgy nézett ki, ahogy megjósoltátok. A termékválasztékot tekintve vészesen rengeteg minden, amit profi módon leredukáltatok, szerencsére nem kellett végignézni az összes létező ketyerét. A szaktanácsadás profi, gördülékeny, barátságos, őszinte, nem vettünk semmi fölöslegeset. Megbízhatóságról csak annyit, most vagyunk itt harmadszor. Nem kellett reklamálni, amivel valami, nem nektek felróható kis probléma volt mind megoldódott, nem nekünk kellett a nyakatokra járni, ment magától. Szerintem pont azt kaptuk, amiért fizettünk, nem érzem magam becsapva és olyan késztetésem se volt, hogy megnézzem, hogy amit vettünk máshol olcsóbban meg tudtam volna-e venni.

☺ Melyik a kedvenc lámpád?
A terasz lámpáink és meglepő módon azok a fénycsöves izék, amiket az irodába feltettünk: abszolút nem a sablon csúfságok, plusz a nagy teremben és a többi helyen a fali lámpák.
(Oké valójában a zseblámpám, de az máshonnan van, és azért szeretem, mert baglyokat azzal nézek.)

Eniko Mikle

We recently moved to the city and are going through a kitchen remodel. On a recommendation we walked into Lustre Studio and felt welcomed. It took us nearly two hours to decided on our kitchen lights. Zsuzsa and her team has been extremely helpful and come up with ideas and guide us through the process. I highly recommend working with them. You will not be disappointed!

Tóth Katalin - Tóth Ferenc Pincészet

Nagyon precíz, alapos, gyors, legtökéletesebb megoldásokkal segítik a partnereiket. Régóta dolgozunk együtt csak a legjobbakat tudom mondani. Tökéletes lámpaismeret, bármelyik helyre a legjobb megoldásokat kaptam és rengeteg ötletet. Szívből ajánlom!

Dobó Károly

Gyors, pontos, szakszerű cég. Kivételes alapossággal igyekeznek megtalálni az egyedi igényekre is a megfelelő választ!

Juhász Barbara

A Lustre Világítástechnikai Studio hitvallása az egyediség, a személyre szabott projektek. A közös munkák alatt erről én is megbizonyosodhattam, minden egyes fotózásnak izgatottan, gyermeki kíváncsiséggal vágtam neki. Igényes, kifinomult kivitelezés jellemzi a Lustre-t, hozzáértő tulajdonosokkal, akik az első pillanattól Megrendelőik mögött állnak szakértelmükkel.