Szolgáltatásaink

Világtástechnikai tervezés

Kínálatunk

A Lustre Studio-ban személyre szabott világítástechnikai tervezéssel, világítási koncepcióval segítjük Ügyfeleinket. Stúdiónk fő profilja a design, technikai világítás, amit hatalmas választékban kínálunk. Ezen kívül minőségi bútorok, professzionális fényforrások és kapcsolók, exkluzív mozaik burkolatok, valamint intelligens rendszerek is megtalálhatóak kínálatunkban.

Amit ajánlunk

Cégünk a legfontosabb feladatának Ügyfeleink teljes körű kiszolgálását tartja. Ennek fontos része az egyedi, személyre szabott igények felmérése, megtervezése, kivitelezése. A tökéletes világítás feltétele az egyedi igényekhez igazodó, időben elkészített világítástechnikai terv, és a funkciónak megfelelő esztétikus megjelenés. Egyéni konzultáció keretében szaktanácsadással, az egyedi igényekhez igazodó világítástervezéssel, szükség esetén helyszíni felméréssel, és a folyamatok teljes körű végigkísérésével segítjük a közös munkát.

Kreatív ötletek

Munkatársaink számos innovatív, kreatív, olykor-olykor már szokatlan, de annál érdekesebb ötletekkel szolgálhatnak. Együtt gondolkodva Önnel dekoratív világítástechnikai munkatársunk az Ön igényeit életre hívva valósítja meg ezen ötleteket.

Kiemelt ügyfélkezelés

Cégünk kiemelt feladatának tartja az Ügyfeleinkhez való alkalmazkodást, legyen szó időbeosztásról, helyszíni bejárásról, ötletelésről, vagy bármi másról. Rugalmasan kezelünk mindent, hiszen mi is pontosan tudjuk, hogy milyen a mai modern ember élete.

Világítástechnikai design

A legkülönlegesebb formájú, színű, textúrájú világítótestekkel ismerkedhet meg bemutatótermünkben mindenféle stílusban! Cégünk nemzetközi gyártók katalógusaival dolgozik, így Ön a legexkluzívabb lámpatesteket választhatja ki otthonába!

Szolgáltatásainkról bővebben a „Szolgáltatásaink” menüpontból lenyíló ablakokban olvashat!