Világítástervezés

A lakásvilágítás hálózati terveinek elkészültét meg kell előznie a berendezési terv alap kidolgozásának. Csak akkor készíthetünk jó világítási tervet, ha pontosan tudjuk, minek hol lesz a helye, milyen bútorok kerülnek az adott térbe, milyen színeket, anyagokat használunk majd.

Ingyenes helyszíni felmérés, ajánlatadás

Amennyiben Ön építkezik, átalakít, telefonon történő egyeztetés után a helyszínen felmérjük a lehetőségeket. Ezek után az Ön igényei, stílusa ismeretében komplett ajánlatot adunk, ami több opciót is taglalni fog helységenként, így Ön kiválaszthatja a legmegfelelőbbet ezek közül. Mi nem csak eddig kísérjük a munkát, hanem az építkezésben résztvevő szakemberekkel egyeztetve a szereléssel, bekötéssel, rendszerösszehangolással adódó problémák megoldását is magunkra vállaljuk. Helyszíni felmérés során alkalmazkodunk az Ön idejéhez!

Világítástervezés

Cégünk a helyiség pontos geometriai méreteinek, valamint a világítási igényszint ismeretében méretezést végeznek, amely alapján a megfelelő lámpatípusok és azok teljesítményei megadhatók. A lakásvilágítás hálózati terveinek elkészültét meg kell előznie a berendezési terv teljes kidolgozásának. Csak akkor készíthetünk jó világítási tervet, ha pontosan tudjuk, minek hol lesz a helye, milyen bútorok kerülnek az adott térbe, milyen színeket, anyagokat használunk majd. Mindehhez tudnunk kell, hogy a világítást mely tényezők befolyásolják. Ez a hármas egység: a fény, az azt visszaverő környezet és a látásunk. Ha számolunk a fényvisszaverődéssel, a fényelnyeléssel és a fényáteresztéssel, a megvilágítandó funkciókkal és négyzetméterekkel, a fényforrások teljesítményével, akkor ezek ismeretében ideális látáskomfortot hozhatunk létre a világítási típusok önálló vagy egyidejű használatával. Általános világításként leggyakrabban a központi világítás szórt fénye szolgál. Az egyes tevékenységi formákat funkcionális direkt fénnyel világítjuk meg, de legalább ilyen fontos a derített, lágy hangulatfények használata is.

Szaktanácsadás

Amennyiben nem tud dönteni a fényforrás típusok, teljesítmények kiválasztásakor, a megfelelő tartozékok, rendszerek konfigurációjának összeállításakor, ha a gazdaságosság, színhőmérséklet, színvisszaadás, korszerű világítási trendek területen kérdése merül fel, szívesen segítünk.

Energia megtakarítás LED – del, világítótest csere nélkül

Ha Ön otthonában a világítótestek lecserélése nélkül szeretne energiát megtakarítani, akkor helyszíni felmérés után összeírjuk a helységek megfelelő megvilágításához szükséges foglalatcseréket, illetve a LED fényforrásokat, amelyet árajánlat formájában továbbítunk Önnek. Amennyiben Önnek nem áll rendelkezésre megfelelő szakember, úgy mi ebben is segítünk. Így mérsékelt anyagi ráfordítással jelentős hosszútávú megtakarítást érhetünk el az energiafogyasztást tekintve.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .