Professzionális fényforrások

SYLVANIA

A nagy hatékonyságú, energiatakarékos fényforrások és lámpatestek gyártója

Cégünk kizálagosan ezzel a márkával dolgozik, amikor fényforrás választásra kerül a sor. Nem véletlenül dolgozunk Velük, minőségi, professzionális fényforrásaik tapasztalataink alapján minden mást felülmúlnak. Az 1901-ben alakult Sylvania márka része a Feilo Sylvania Group csoportnak, és egyike a világ legnagyobb gyártóinak a fényforrásgyártás terén. Minden termékük szigorúan tesztelt és megfelel a számos nemzetközi szabványnak. A cég tovább bővítette kínálatát, a fényforrások és ipari lámpatestek mellett most már számos dekoratív lámpatest megtalálható náluk!

A Feilo Sylvania a világ egyik vezető világítástechnikai csoportja. A személyes és helyi szükségleteknek megfelelő világítástechnikai megoldások teljes választékát kínálja, amellyel nagy hatékonyságú, energiatakarékos fényforrások és lámpatestek innovatív gyártójává vált. Három fő márkája – Concord, Lumiance és Sylvania – a kutatás és fejlesztés, a LED-es világítási technológia, a termékdesign, a tervezési és termelési terület erősségeit ötvözi a speciális felhasználási területen (építészeti, dekoratív és funkcionális világítás) szerzett nagyfokú szakértelemmel. 

Európai gyártás
A Feilo Sylvania büszke európai gyártói múltjára. A csoport (Concord, Lumiance és Sylvania) Belgiumban, Németországban, Franciaországban és az Egyesült Királyságban gyárt fényforrásokat és lámpatesteket. Ezek a kiválósági központok saját alapításúak, biztosítják az innovatív tervezést, fejlesztést és termelést, és igazodnak a dinamikus piac folyamatosan változó követelményeihez.

  • Newhaven (Egyesült Királyság): Concord és Lumiance lámpatestek
  • Saint Etienne (Franciaország): Lumiance és Sylvania lámpatestek
  • Erlangen (Németország): Sylvania fényforrások
  • Tienen (Belgium): Sylvania fényforrások

 

Lustre Havells Sylvania 2Lustre Havells Sylvania 3Lustre Havells Sylvania 4