Design vonalvilágítás

Tervezési munkálataink során mindig azt javasoljuk Ügyfeleinknek, hogy törekedjünk a néhány, jól megválasztott design világítástechnikai, vagy éppen bútorozási elem mellé olyan alapvilágítást választani, ami egyben modern, elegendő fényt ad a tevékenységhez az adott helyiségben, és nem vonja el a figyelmet a “fő attrakcióról”. A vonalvilágítások ezeket a tulajdonságokat mind magunkban hordozzák, mindamellett, hogy csodálatosan mutatnak az enteriőrökben! Tökéletes házastársai lehetnek egy-egy látványos függesztéknek, álló-, vagy éppen asztali lámpának!

Ezen rendszerek kialakítása pontos és hozzáértő kezeket igényel, ezért cégünk speciális mérnöki segítséget nyújt a vonalvilágítások tervezésében és szerelésében. Ha kérdése van tegye fel nekünk a “Szóljon hozzá” részben az oldal legalján, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy teljes körű tájékoztatást tudjunk nyújtani!

Vonalvilágítás gyártók listája:

ARTEMIDE

AQFORM

FLOS

HALLA

LEDS-C4

MODULAR

MOLTO LUCE

PANZERI

SIDE

SPECTRA

TAL

WEVER & DUCRÉ

XAL

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .