Cégünk új „vállalkozása”

DESIGN LÁMPA STUDIO MOST MÁR DEBRECENBEN IS!

A Thermo-Lux Világítástechnika új irányvonallal bővítette ki tevékenységi körét. Az egyre növekvő igények kapcsán évekkel ezelőtt elkezdtünk egy projektet, ami a lakossági világítástechnikában való aktív részvételt jelentette. Mára cégünk egyik meghatározó profilja lett ez az ágazat. Sok tapasztalattal, referenciával és óriási termékkínálattal elindítottuk a Lustre Világítástechnikai Studio-t, ahol sok szeretettel várjuk Ügyfeleinket! Cégünknél mindazon szolgáltatások elérhetők, amelyek garantálják, hogy az otthonok, irodák, exkluzív üzlethelyiségek, külső terek megtervezetten, egyedi arculattal, a berendezési tárgyak stílusához igazodva legyenek megvilágítva.

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert imádjuk, amit csinálunk. Véleményünk szerint talán még soha nem volt annyira fontos, hogy körültekintően válasszuk meg lakásunk, irodánk, éttermünk, vagy akármilyen általunk világítani akart helységünk fényforrásait, mint manapság. A megfelelő világítás otthonunk éke lehet – de hogyan kezdjünk hozzá ennek kialakításához? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk!

Studiónkban érdekes világítástechnikai megoldásokkal várjuk az Érdeklődőket, modern vonalvilágítások, csodás fényjátékkal rendelkező fali lámpák, különleges feszített fólia, design bútorok, és egy formabontó design lámpa kompozíció is bemutatja az általunk képviselt tervezést és minőséget.

Karim Rashid, a világíhírű tervező keze munkáját dícséri az Axo Light-nak tervezett csodálatos Nafir család. Stúdiónkban életnagyságban is megtekintheti arany-fehér színben!

ELÉRHETŐSÉGEK:

Cím: 4029 Debrecen, Pacsirta u. 60.
Telefon: 52 / 311 854
E-mail: lustre.studio@gmail.com, thermoluxkft@t-online.hu
Nyitva tartás:
Hétfő-Csütörtök: 8.00-16.00
Péntek: 9.00-14.00

ÜGYFÉLFOGADÁS:

Telefonon előre egyeztetett időpont szükséges!

DESIGN VILÁGÍTÁSTECHNIKA:

Kissné Gazdag Zsuzsa
Telefon: 30 / 636 1777
E-mail: lustre.studio@gmail.com

IPARI ÉS DESIGN VILÁGÍTÁSTECHNIKA:

Kiss András Gábor
Telefon: 30 / 935 2535
E-mail: lustre.studio@gmail.com

Szeretettel várjuk studiónkban!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .