Ahogy mi dolgozunk

Kedves leendő Ügyfelünk! Alábbi tájékoztatónkban megtalálja munkamenetünk folyamatait.

Időpont egyeztetés

Stúdiónk előre egyeztetett bejelentkezéssel működik, hogy minden kedves Ügyfelünknek garantálni tudjuk a maximális figyelmet. A maximális eredmény elérése érdekében a legjobb előre megbeszélni az találkozó idejét, így az adott időszakban teljes átszellemüléssel koncentrálhatunk a projektre, a legjobb ötleteket megálmodva. Előre is köszönjük a megértést!

Az alábbi elérhetőségeken tud időpontot foglalni:

Az első találkozó

Az első találkozó helyéül minden esetben bemutatótermünket szoktuk javasolni. Itt bepillantást nyerhetnek abba, hogy hogyan tudjuk az Önök munkáját, időráfordítását optimalizálni azzal, hogy az elképzelt építészeti, belsőépítészeti összképet megismerjük, aminek ismeretével később megfelelő koncepciót tudunk tervezni minden helységbe. Ide már mindenképpen érdemes az építészeti, belsőépítészeti tervekkel érkezni, hogy lássuk a megtervezendő tereket, és berendezésüket, mivel ettől nagyban függ a tökéletes koncepció megalkotása.

Az első találkozó alkalmával kicsit összeismerkedünk, kapnak egy kis ízelítőt a munkánkból. A tervezési folyamatok nagy időráfordítást igényelnek, ninden Ügyfelünknek a maximumot nyújtjuk. Tervezünk, építkezésekre, koóperációkra járunk, árajánlatokat gyártunk, és legfőképpen mindig a legjobb megoldáson agyalunk.

Helyszíni találkozó

Miután a tervek és a beszélgetés alapján letisztult, hogy mi az irányvonal, általában egy helyszíni találkozó következik. Ez azért szükséges, mert a terv és a valóság tapasztalataink szerint nem mindig fedi teljes mértékben egymást, valamint a helyszínen olyan ötletek juthatnak eszünkbe, amelyek a végeredményt nagy mértékben befolyásolják.

Ennél a fázisnál célszerű a villanyszerelő(-k) jelenléte, besüllyesztési- és kapcsolási lehetőségek, esetleges fényerőszabályzás, színváltós program, stb. egyeztetése céljából.

Ajánlatadás, világítási koncepció tervezése

Ha a találkozók alkalmával sikerült pontosítanunk az igényeket, elkészítjük Önnek ajánlatunkat a közösen megálmodott koncepció alapján.

Elsősorban a beépítést igénylő és alapvilágítást szolgáló világítótestekre koncentrálunk, hogy időben meg tudjanak érkezni, mivel ezek a lámpatestek kerülnek technológiai sorrend szerint felhasználásra a leghamarabb. Ezt követően a dekoratív lámpatesteket is kiválasztjuk, kialakítjuk a projekthez illeszkedő koncepciót a világítás ezen részére is.

A lámpatestek beérkezése, raktározás

Amikor a megrendelt lámpatestek beérkeznek raktárunkba, segítünk az ütemezésben, hogy mit mikor, hogyan célszerű beszerelni! Ennek azért van jelentősége, mert fontos, hogy minden a megfelelő időben kerüljön a helyére, jó technikai sorrendben! Pl. a beépített alapvilágítások, spotlámpák, gipszlámpák nem kerülhetnek egyszerre felszerelésre egy muránói üveg függesztékkel. Az egyik festés előtt, a másik költözés után, vagy aközben szerelendő! Igény esetén végigkísérjük a szerelést, a felmerülő problémákat megoldjuk. Ha bármivel reklamációs gondja akad, természetesen segítünk a lehető legoptimálisabb megoldásban.

Igyekszünk a kivitelezést is minél inkább segíteni, az árajánlatból megrendelés után generált szerelési listánkkal, valamint a termékek műszaki adatlapjaival a szakemberek könnyen eligazodnak a szerelés során.

Kültér, mind a négy évszakban élvezhetően

Ahogy a beltéri világítás megvalósítása a végéhez közeledik, míg a kiválasztott lámpatestek érkezésére várunk, érdemes időben megtervezni a kültéri világítást is; az épületen, valamint a kültérben. Ezt még akár a földfeltöltés előtt érdemes elkezdeni, de a legfontosabb: minél hamarabb! A természet egy olyan sokszínű életteret tud biztosítani számunkra, amely egész évben élvezhető, használható. Mind funkcionálisan, mind élvezeti szinten a világítás rakja fel ezekre a terekre a koronát. Igény esetén segítünk Önnek ötletelni, hogyan tud praktikus, jól használható és egyben esztétikus világítást létrehozni kertjében. Mivel kültérről van szó, figyelembe kell vennünk a speciális védelmet, amit az ide betervezett lámpák megkívánnak.

Ezeknek a speciális elhelyezési igényeit segítünk a szakemberek felé is kommunikálni, műszaki adatlapokat biztosítva, illetve saját tapasztalatainkat megosztva segítjük, hogy minél jobb munkát tudjanak végezni, hiszen fontos, hogy a kültéri lámpatestek is a lehető legtovább jó állapotban maradhassanak.

Garanciakezelés

Esetleges garanciális problémáit rugalmasan intézzük, garanciaidőn belül cseréljük esetlegesen meghibásodott világítótesteit, fényforrásait! Ha a garanciaidőt meghaladóan történik meghibásodás, akkor a pótrendelések, beszerezhető alkatrészek rendelésében is segítünk.