Tervezés

A világítási koncepció terveinek elkészültét meg kell előznie a berendezési terv alap kidolgozásának. Csak akkor készíthetünk jó világítási tervet, ha pontosan tudjuk, minek hol lesz a helye, milyen bútorok kerülnek az adott térbe, milyen színeket, anyagokat használunk majd. Igény esetén a tervezési fázisban is segítséget tudunk nyújtani.

Világítástervezés

Cégünknél a világítástechnikai tervek elkészítésének megrendelésére is lehetőség nyíilik. Először a meglévő alaprajzi terven ötletelés keretében bejelöljük a szükséges lámpatesteket, illetve világításokat, majd ennek tükrében személyre szabott ajánlatot készítünk Önnek a méretezett tervek elkészítésére, melyekből már a szakemberek is dolgozni tudnak majd. Az előzetes ötletelés, tervezés alatt az évek során összegyűlt tapasztalatok tükrében tanácsokkal és ötletekkel is segítjük abban, hogy otthonából, vagy az adott projektből a lehető legjobbat hozzuk ki a közös munka során. A tervek elkészítését nagyban elősegíti, hogyha a berendezési terv már rendelkezésre áll, hiszen így a lámpatestek és világítások pontos helyét és a szükséges fénymennyiséget is tudjuk. Hogyha ismerjük a helyiségek tulajdonságait, az anyaghasználatot, illetve színeket akkor tudunk számolni a fényvisszaverődéssel, a fényelnyeléssel és a fényáteresztéssel, figyelembe tudjuk venni a megvilágítandó felületeket. Ezek ismeretében ideális látáskomfortot hozhatunk létre a világítási típusok önálló vagy egyidejű használatával.

Koncepció tervezés

Természetesen ha nem állnak rendelkezésre belsőépítészeti/lakberendezési tervek, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk. A világítástervezés mellett az alap berendezés megtervezésében is segédkezet tudunk nyújtani, mely alapján a világítási koncepció is teljes mértékben megtervezhető. Igény esetén a kapcsolások és dugaljak megterevezésével is bővíteni tudja a tervezési megbízást.

A megfelelő kivitelezés érdekében a jó tervek biztosítása a szakemberek részére szinte elengedhetetlen.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .