Intelligens rendszer

Akár egy gombnyomással vezérelheti az egész házat

BERKER

Az Instabus EIB/KNX rendszer használatával – „Európai installációs busz rendszer” – lehetséges, hogy az épület összes technikai funkcióját egyesítsük egy egységes rendszerben. Stúdiónkban amellett, hogy megtekintheti a rendszert, érdeklődés esetén szakértői konzultációt biztosítunk Önnek intelligens rendszere megtervezéséhez.

VILÁGÍTÁS

Egy gombnyomással tárolhat és előhívhat világítási hangulatokat és képeket; kapcsolás és fényerőszabályzás egyedileg, csoportosan és központilag; szükség szerinti világítás (vezérlő); számos működtető elem; kapcsolható dugaljak a mozgatható berendezésekhez.

REDŐNYÖK ÉS NAPELLENZŐK

Automatikus napellenző funkció; idővezérelt redőnymozgatás.

METEOROLÓGIAI KÖZPONT

Napellenzők és redőnyök erős szél, eső és fagy elleni védelme; tetőablakok automatikus zárása eső esetén; időjárási adatok kijelzése (szélsebesség, eső, hőmérséklet és fényerőszint).

FŰTÉS

Komfort különböző hőmérsékleti zónák kialakításával a lakásban; energiamegtakarítás a helyiségenkénti fűtésszabályozással; időfüggő hőmérséklet értékek; a kazánvezérlés és a keringető szivattyúk vezérlésének összehangolása.

BIZTONSÁG

Figyelmeztetés hibás folyamatok esetén (elektromos hiba, fűtési hiba, hűtőgép, mosogató-gép, stb.); jelenlét szimulálás automatikus világítás és redőnyvezérléssel; mozgásra kapcsoló kerti világítás; nyitott ablakok, ajtók és kapuk jelzése; belső megjelenítés (vezérlő); tűzjelző-rendszer; kiegészítő telefonos hibajelzés és riasztó- rendszer; állapot ellenőrzés telefonon; pánik gomb egyedi funkciókkal; integrált zár rendszer.

KOMMUNIKÁCIÓ

Állapot ellenőrzés, hibajelzés telefonon; távoli szolgáltatások.

KIEMELKEDŐ FUNKCIÓK

Időkapcsolás (világítás, fűtés, redőnyök); vezeték nélküli távvezérlés; csoportos- és központi funkciók; központi megjelenítő és működtető egységek (kijelzők); távollét üzemmód („alvó ház”).

VEZÉRLÉS

A kapcsolók mellett mindent vezérelhet okostelefonjáról, vagy PC-ről alkalmazáson, interneten keresztül. Így bármit vezérelhet otthonában, még ha távol is tartózkodik. A távműködtetés mellett a program visszajelzést ad a működő és nem működő berendezésekről is.