Rólunk

„Az ötlettől a fényig”

Cégünk a legfontosabb feladatának Ügyfeleink teljes körű kiszolgálását tartja. Ennek fontos része az egyedi, személyre szabott igények kivitelezése.

Cégünkről

Cégünk 1992. óta a világítástechnikai piac aktív résztvevője. Referenciáink között megtalálhatók magánházak, irodák, üzletek, szállodák, éttermek, közintézmények, valamint számtalan ipari projekt is. Kínálatunkban számos nemzetközi gyártó különböző stílusú design termékei mellett az ipari és alapvilágítás professzionális világítástechnikai termékei is jelen vannak.

A tökéletes világítás feltétele az egyedi igényekhez igazodó, időben elkészített elektromos terv, és a funkciónak megfelelő esztétikus megjelenés.

Cégünk bemutatótermében mindazon szolgáltatások elérhetők, amelyek garantálják, hogy az otthonok, irodák, exkluzív üzlethelyiségek, szállodák, éttermek, külső terek megtervezetten, egyedi arculattal, a berendezési tárgyakkal harmonizálva legyenek megvilágítva.

Egyéni konzultáció keretében szaktanácsadással, az egyedi igényekhez igazodó világítástervezéssel, helyszíni felméréssel, és a folyamatok teljes körű végigkísérésével segítjük a közös munkát.

Amit ajánlunk

Kreatív ötletek

Munkatársaink számos innovatív, kreatív, olykor-olykor már szokatlan, de annál érdekesebb ötletekkel szolgálhatnak. Együtt gondolkodva Önnel dekoratív világítástechnikai munkatársunk az Ön igényeit életre hívva valósítja meg ezeket az ötleteket.

Kiemelt ügyfélkezelés

Cégünk kiemelt feladatának tartja az Ügyfeleinkhez való alkalmazkodást, legyen szó időbeosztásról, helyszíni bejárásról, ötletelésről, vagy bármi másról. Rugalmasan kezelünk mindent, hiszen mi is pontosan tudjuk, hogy milyen a mai modern ember élete.

Világítástechnikai design

A legkülönlegesebb formájú, színű, textúrájú világítótestek közül válogathat bemutatótermünkben mindenféle stílusban! Cégünk nemzetközi gyártók katalógusaival dolgozik, így Ön a legexkluzívabb lámpatesteket választhatja ki otthonába!