Tervezőknek

ÜDVÖZLÜNK NÁLUNK!

Ha új vagy nálunk (vagy akár régi motoros), szeretnénk bemutatni Neked studiónkat. A Lustre Studio-ban személyre szabott világítási koncepcióval segítjük Ügyfeleinket. Stúdiónk fő profilja a design, technikai világítás, amit hatalmas választékban kínálunk, mindenféle stílusban és árkategóriában. Ezen kívül minőségi bútorok, professzionális fényforrások és kapcsolók, valamint exkluzív mozaik burkolatok is megtalálhatóak kínálatunkban. Bemutatótermünk Debrecenben található, de folyamatosan dolgozunk Budapesten, és más városokban is! Ha szívesen ellátogatnál stúdiónkba, kérjük, hogy keress minket és egyeztessünk egy időpontot, hogy csak Veled tudjunk foglalkozni ebben az időintervallumban! 
 
A hozzánk látogató Tervezőkkel különleges kapcsolatot ápolunk, igyekszünk mindenben a lehető legtöbbet nyújtani. A munkafolyamatok gyorsítása, ötletelés, problémamegoldás jellemzi a közös munkát. Több lakberendezővel dolgozunk együtt folyamatosan, akik bizalommal és elégedettséggel járnak hozzánk vissza. A kereskedelemben kapható minőségtől egészen a csúcskategóriáig széles választékban találsz nálunk termékeket, ezért hisszük, hogy mindenki megtalálja nálunk, amit szeretne!
 
Honlapunkat igyekeztünk úgy felépíteni, hogy segítséget nyújtson eligazodni a hatalmas választékban, hogy könnyen és összefoglalva böngészhess a kínálatban. Az alábbiakban találsz egy kis leírást, hogy hogyan tudod a leghatékonyabban használni weboldalunkat!
 
Szerettel várunk Téged is!

a Lustre csapata

HONLAPUNK HASZNÁLATA

Az alábbi linkeken forgalmazott gyártóink listáját találod. A választékot a legexkluzívabb gyártóktól lefelé haladva a közép, valamint a kereskedelmi minőségig három csoportba osztottuk. Így ha Ügyfelednek tudod, milyen árkategóriában keresel, ez nagy segítségedre lehet a nézelődésben.
Mindezek mellett magas minőségű, exkluzív bútorok forgalmazásával is foglalkozunk, a forgalmazott bútorgyártók listáját itt találod meg:

KÉRDÉSED VAN? ÍRJ NEKÜNK!

  ELÉRHETŐSÉGEINK

  Cím: 4029 Debrecen, Pacsirta u. 60.
  Kissné Gazdag Zsuzsa
  Telefon: 30 / 636 1777
  E-mail: lustre.studio@gmail.com

  ÜGYFÉLFOGADÁS

  Telefonon előre egyeztetett időpontban!